Tämä ensimmäinen osa on vähän  erilainen kuin muut alotus osat, koska tässä ei paljoa tutustuta ja menemme aika paljon eteenpäin^^

416595.jpg

Tämä punatukkainen ja isänsä periytyneet korvat saanut komeahko mies on Nile Burys. Hän on perhetavoitteinen kaksonen ja elämäntavoite kultavuosihääpäivä, voi toteutua jos ensin löydettäisiin sopiva mimmi.

416620.jpg

Nile ajatteli, että mitä väliä sillä on miltä talo näyttää sisältä kun on ulkoapäin hyvän näköinen niin on naiset jo ihan lääpällään mökin omistajaan.

416637.jpg

Työt kutsuivat!Liiketalous oli sopiva ainakin ensihätään.

416650.jpg

Talon ohi hiippaili Hellevi Lampukka, johon Nile iski heti hampaansa ja päätti heti ensimmäisen naisen nähtyään ottaa hänet tietenkin aikojen päästä vaimokseen.

416674.jpg

Pian pari olikin jo aivan ihastuneita toisiinsa eikä kestänyt olla toisistaan erossa ..

416694.jpg

Hellevi muutti taloon ja päätti muuttaa vapaaehtoisesi ulkonäön muutoksen. Hän on suosiotavoitteinen ja haluaisi eläväksi legendaksi.

416707.jpg

Kaikilla on oma tapansa testata uutta sänkyä.

416722.jpg

Hellevi oli raskaana. Hän päätti jäädä kotiin ja kun tämä lapsi olisi isompi alkaisi hän täyttämään haavetta päästä eläväksi legendaksi.

416727.jpg

Päivät kuluivat hirmu nopeasti, eikä mitään ihmellistä tapahtunut, paitsi Nilessin ylennystä lukuun ottamatta. Vatsa kasvoi ja se taas merkistsi vauvan syntymän lähestymistä...

416746.jpg

..ja pian oli aika kokea se hirveä tuska..

416756.jpg

...mutta oli se sen arvoistakin. Tyttö tuli ja nimeksi päätettiin Alisha.(vähän eri tavalla kirjoitettu nimi kuin mitä yleensä saman tapaisiin olen törmännyt)

416786.jpg

Aika kului ja päivät vierähtivät, niin myös Alishan päivät. Oli tullut aika opetella kävelemään ja puhumaan. Mutta ensin piti kasvaa ja sen hän kyllä tekikin...

418207.jpg

..ja teki kasvun tyylillä. Hänestä tuli oikein sievä.

418233.jpg

Tutut aamunpahoinvoinnit olivat palanneet(en saanut kuvaa) ja tutut raskausvaatteet vaihtuivat.

418248.jpg

Taapero aika vierähti todella nopeasti ja oli aika siirtyä lapsuuden aikaan, ja leikkiä, ennen teiniksi tuloa.

418260.jpg

Nile kosi Helleviä ja Hellevi suostui. He olivat kihloissa.

 

418262.jpg

Toinen synntys oli käynnistynyt.

Tämä osa saa nyt luvan päättyä tähän ja ensi jakso kannattaa lukea ainakin jos haluat nähdä vauvan sukupuolen ja kuulla nimen.

 

Tämä osa kului todella todella nopeasti ja osa vierähti paljon eteenpäin.

Osasta tuli lyhyt, mutta ensijakso saa luvan olla sitten super pitkä.

Kuvat ovat jotkut aika huonoja :s  Skaalauksen muistan ottaa joskus pois ja välillä se unohtuu.

Ja ainiin, nyt kuvasin aika lailla semmoisia tapahtumia/tärkeitä hetkiä, ja ei ollut oikeen mitään "välikuvia", joita ensi jaksossa on paljon!